+30 27520 21402      info @ electronenergy.gr     

Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας

Η νομοθεσία απαιτεί την ύπαρξη τεχνικού ασφαλείας στις επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν τουλάχιστον έναν εργαζόμενο.

Η electron energy παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον εργοδότη της επιχείρησης, σε σχέση με την υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία, με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία.

Έτσι ο εργοδότης έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει το περιβάλλον και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων και να αποφύγει πιθανά ατυχήματα ή προβλήματα κατά την εργασία.

Ο Τεχνικός Ασφαλείας είναι ο σύμβουλος της επιχείρησης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας και έχει την ευθύνη για την έγκαιρη ενημέρωση του εργοδότη και των εργαζομένων πάνω σε αυτά τα θέματα.

Η πρόληψη των ατυχημάτων, η αντιμετώπιση εκτάκτων ζητημάτων και η προτάσεις για τις ασφαλείς μεθόδους κατά την εκτέλεση της εργασίας είναι αναγκαία στοιχεία για τη βελτίωση της ασφάλειας των εργαζομένων κάθε επιχείρησης.

Η τήρηση τον οδηγιών του τεχνικού ασφαλείας και η διόρθωση των σφαλμάτων που αναφέρει γραπτώς στις υποδείξεις του οδηγούν στη βελτίωση του επιπέδου της εργασίας και της ασφάλειας και στη μείωση των προβλημάτων.

Επίσης, κάθε εργοδότης είναι υποχρεωμένος να διαθέτει μία μελέτη γραπτής εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου (ΓΕΕΚ), η οποία συντάσσεται από τον αρμόδιο τεχνικό ασφαλείας. Η μελέτη αυτή επισημαίνει τους εργασιακούς κινδύνους, τους αξιολογεί ως προς την επικινδυνότητα και ως προς τον εργαζόμενο στον οποίον αφορούν και προτείνει μέτρα για την αντιμετώπισή τους. Η μελέτη (ΓΕΕΚ) αναθεωρείται τακτικά ή έκτακτα με βάση την εκτίμηση του τεχνικού ασφαλείας και παραδίδεται στον εργοδότη, ο οποίος συνυπογράφει το έγγραφο.

Διαβάστε σχετική νομοθεσία: pdfΝ. 3850/10 (ΦΕΚ 84 Α/2-6-2010)     pdfΠ.Δ. 17/18-1-96 (ΦΕΚ 11 Α')

Προφίλ

Η electron energy είναι τεχνική επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο σύνθετο τομέα της ενέργειας. Αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών, την προμήθεια υλικών και εξοπλισμού, την εγκατάσταση, τον έλεγχο και τη συντήρηση ενεργειακών ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών έργων κάθε ιδιώτη ή επιχείρησης.
Τα ενεργειακά συστήματα είναι ενδεικτικά οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις παντός είδους, τα συστήματα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως αιολικά, φωτοβολταϊκά, τα αυτόνομα συστήματα, τα συστήματα ψύξης και θέρμανσης από διάφορες πηγές, τα συστήματα φωτισμού και άλλα πολλά. »»»

Electron Energy

Μουστακόπουλος Γιάννης

 Βασ. Παύλου 2
    (παραπλεύρως ΔΕΗ)
    Ναύπλιο - ΤΚ 21100

 +30 27520 21402

 info @ electronenergy.gr